Om Helseregnskap AS

Vi i Helseregnskap har over lang tid opparbeidet bred bransjekunnskap, og vet hvor skoen trykker. Det betyr at kommunikasjonen blir lettere, og man slipper å bruke tid på selvfølger.

Kunden i fokus

Sammen med deg kartlegger vi dine behov, og skreddersyr tjenester og økonomisystem etter hva som er best egnet for deg og din bedrift.

Høy kvalitet

Vi utfører jobben vår med høy kvalitet, forståelig fremstilt og tilrettelagt for kundene våre, på en kostnadseffektiv måte.

Bred kunnskap

Vi tilbyr alle funksjoner innen ERP, rådgivning, drift, regnskap, budsjett, årsoppgjør, ligningsoppgaver, lønn, personal, økonomi og HMS.

Helseregnskap AS

Vår historie

Bilde av Helseregnskap AS sin favicon

Helseregnskap AS ble stiftet i 1993. Vi har spisskompetanse innen helserelaterte bransjer. Vår kunnskap om ditt fagfelt, og en genuin interesse for at din bedrift lykkes, gjør at du skal oppleve effektiv regnskapsføring og en god sparringspartner.

Helseregnskap har hovedkontor er i Larvik, men vi har også en avdeling i Fredrikstad. Vi er en del av Wican Gruppen – en totalleverandør av IT-, regnskap- og markedstjenester.

Wican Gruppen har hovedkontor i Fredrikstad, i tillegg til regnskapskontorer i Larvik, Halden og Drøbak. Hans-Morten Anonsen er eier og daglig leder. Med vår tverrfaglige kompetanse sørger vi for at du blir ivaretatt i alle ledd.

Når du velger Helseregnskap AS som din partner, velger du en ekspert som forstår din bransje like godt som du gjør. La oss ta ansvaret for dine økonomiske behov, slik at du kan fokusere på det viktigste: å levere førsteklasses omsorg til pasientene dine. Kontakt oss i dag for å ta det første skrittet mot en sterkere økonomisk fremtid for din helsevirksomhet.

Møt våre ansatte

Birgitte Wisthus
Birgitte Wisthus Daglig leder
Stig Marius Nyheim
Stig Marius Nyheim Statsautorisert regnskapsfører
Gro Gaarde
Gro Gaarde Statsautorisert regnskapsfører
Line Eftang
Line Eftang Regnskapsmedarbeider
Madeleine Ustad
Madeleine Ustad Regnskapsmedarbeider